B Україні запустили програму для підвищення продуктивності

Компанія BetterMe спільно з Міністерством економіки України розробили програму для  підтримки фізичного та ментального здоров’я працівників, що допоможе покращити стресостійкість та концентрацію на роботі.

Програму підвищення продуктивності на роботі створили у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», яка впроваджується за ініціативою першої леді Олени Зеленської.

Програма підвищення продуктивності на роботі:

Колекція швидких тренувань на робочому місці

Вправи адаптовані для виконання в офісі або вдома біля робочого столу. Для них не потрібно зміни одягу чи взуття. До колекції вправи входять: йога-розтяжка, легка розминка для ніг, тренування для всього тіла стоячи тощо. Тривалість кожної вправи складає 5-10 хвилин.

Програма профілактики вигорання

Програму курсу спеціально розробили психологи з України та США. Вона передбачає навчальний курс із запобігання вигоранню з короткими блоками інформації у форматі сторіс. А також 28-денний курс аудіокурс.

Впродовж місяця слухачі отримають доступ до різних практичних порад, психологічних практик, вправ та медитацій для запобігання вигоранню та відновлення після нього. Вправи займатимуть у користувача десять хвилин на день.


Теги: Україна

Переглядів: 435
Поширень: 0

Останні новини