Історія неймовірної дружби: собака допомогла знайти свого друга через шість днів пошуків

Собака на ім'я Дейзі допомогла врятувати свого пухнастого товариша -  кота Мауглі, який впав у шахтний стовбур глибиною 30 метрів. Після шести днів пошуків власниця кота, Мішель Роуз, визнала, що втратила майже всяку надію знайти свого улюбленця. Однак все змінилося, коли її собака Дейзі, ніби "збожеволіла", коли раптово прибігла з лісу поблизу їхнього будинку в Корнуолі. Малеча буквально провела Мішель до місця, де впав пухнастий, - розповідає служба BBC.

"Вона наполегливо змушувала мене слідувати за нею", – розповідає Мішель.

Знайшовши пухнастого, жінка викликала пожежно-рятувальні служби. Кота дістали із шахти, він залишився живим і практично неушкодженим. В родині є ще один кіт на ім'я Балу, який радісно зустрічав Мауглі, коли той повернувся.

Власниця тварин розповіла, що взяла кошенят у грудні 2022 року і уважно стежила за їхнім знайомством, а потім і за тим, як вони стали взаємно прив'язані між собою. За словами Мішель, собака виявляє велику терплячість до котів і завжди готова їх захищати.

Їх дружба виявилась настільки міцною, що Дейзі спомоглась відчути товариша і відшукати його, коли той потрапив у небезпеку.


Теги: тварини

Переглядів: 403
Поширень: 0

Останні новини