Обстановка у Вінниці у перший день зими: адреси, за якими не буде світла та води

Сьогодні, 1 грудня, у Вінниці панує стабільна ситуація: громадський транспорт рухається згідно з розкладом, а всі послуги надаються у повному обсязі. За словами начальниці відділу оперативного реагування "Цілодобова варта", навіть з настанням календарної зими життя в місті залишається незмінним.

«Як завжди, головне у роботі комунальних служб – турбота про мешканців. З ожеледицею активізувалась робота шляхового управління. З вечора на чергуванні були задіяні 25 одиниць спецтехніки. Посипали і чистили дороги. На світанку двірники продовжують прибирати тротуари та прибудинкові території. Нагадаємо, на сьогодні синоптики прогнозують ускладнення погоди, тож просимо всіх бути вкрай уважними та обережними», – підкреслила Антоніна Іващук.

Крім того, комунальні служби здійснюватимуть планові роботи на мережах міста.

Так бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять водогони за наступними адресами:

вул. Г. Нарбута, 3; вул. М. Зерова, 15; вул. Захисників Неба, 2; Перехрестя вулиць Ґрохольських – М. Хвильового; вул. М. Литвиненко-Вольгемут, 19; вул. А. Кримського, 48; Перехрестя вулиць Пирогова – Комарова.

Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

А у «Вінницьких міських електромережах» попереджають про тимчасові відключення світла на вулицях:

Нансена, пр. Коцюбинського, М. Шимка, О. Миргородського, пров. Прибузький, пр. Космонавтів, Келецька.

Причина – ремонтні роботи.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60, - повідомляє міська рада.



Переглядів: 514
Поширень: 0

Останні новини