Спільними зусиллями допомагають військовим: колектив Вінницького ліцею №32 виготовляє маскувальні сітки для ЗСУ

З самого початку повномасштабної війни у Вінницькому ліцеї №32 розпочали виготовлення маскувальних сіток, спрямованих на допомогу нашим військовим у наближенні Перемоги. Заступниця директора ліцею Алла Поліщук, повідомила, що весь педагогічний, учнівський та батьківський колектив відреагував оперативно, приносячи з дому всі доступні матеріали для виготовлення сіток. Пізніше люди також почали надавати фінансову допомогу для закупівлі необхідних матеріалів, - повідомляє міська рада.

Для виготовлення сіток використовується спеціальна легка тканина, яка не обтяжує сітку. Для полегшення процесу нарізання тканини ліцей розробив спеціальний пристрій, який дозволяє економити час. Виготовлено цей пристрій з парти та лез. Олександр, учень ліцею, пояснює, що користування пристроєм є досить простим: потрібно лише вставити тканину і протягнути її на себе.

Процес виготовлення маскувальних сіток є кропіткою працею. Вчителі стверджують, що для них не існує канікул та вихідних, оскільки їхньою основнию метою є надання допомоги військовим.

Серед найвідданіших помічниць виділяється учениця 11-го класу Христина. Вона зазначає, що вирішила приєднатися до виготовлення сіток ще у лютому минулого року з бажанням допомогти нашим Захисникам.

«Це важлива справа у такий час. Тільки спільними зусиллями ми наблизимо Україну до миру та Перемоги», – підсумувала Алла Поліщук.



Переглядів: 526
Поширень: 0

Останні новини