Концентрація емоцій, вибухи щастя та посмішок: 26 листопада у Вінниці на Шоу Діми Коляденко!

Єдиний і неповторний Король бурлеску, Володар танцю і Приборкувач мікрофона – Діма Коляденко зі своїм фантастичним балетом їде у Вінницю!

Там, де Діма Коляденко – там завжди свято! Тому вінничанам варто готуватись до максимального драйву, всеохоплюючого позитиву і справжньої атмосфери свята!

26 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів Вінниця стане першим містом всеукраїнського туру артиста, яке він хоч і не скромно, але по праву назвав «Король повертається!»

Вінничан чекають запальні танці, чимало прем’єр, старі хіти і чимало сюрпризів!

Харизматичний і безмежно талановитий Діма Коляденко вже багато років є одним з найвідоміших шоуменів, хореографів, танцюристів, телеведучих та виконавців України.

Наш шоу-бізнес без нього уявити просто неможливо!

Культовий шоу-балет «Арт-класік», Паризька школа сучасної хореографії, перше українське талант-шоу «Шанс», співпраця з ТОП-зірками України, популярні телемюзикли «Попелюшка», «Божевільний день, або Одруження Фігаро», «Снігова королева» – за що б не брався Діма Коляденко, це завжди стає подією і святом!

Бути артистом – у нього в крові!

Він співає, танцює, бере участь у рекордній кількості телешоу – все для того, аби подарувати радість і найкращий настрій глядачам!

Кожен його концерт – це шалена концентрація емоцій, вибухи щастя та посмішок і виняткова атмосфера тотальної імпровізації, яку варто бачити лише наживо!

- Вінниця, готуйся до незабутнього свята! 26 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів на «Шоу Діми Коляденко» запалимо, як ніколи! – запрошують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Квитки на концерт – від 120 до 350 гривень.

Купуйте квитки на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Вінницької Вежі, Будинку офіцерів, театру імені Садовського, «Універмагу» та «Магігранду» (2 поверх).

Замовити безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці можна за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.


Теги: концерти

Переглядів: 2968
Поширень: 0

Останні новини