Вчетверте "штурмував" кордон, але безуспішно: прикордонники затримали чоловіка при спробі переплисти Тису

Цілеспрямований чоловік із Коломиї планував вже вчетверте прорватися за кордон, але його задуми зупинили прикордонники на Закарпатті. 29-річного українця, який випробував удачу двічі в Одеській області, тепер знову затримали, коли він вирішив вплав подолати повноводну Тису на надувному матраці.

Навіть при повторних попередженнях прикордонників мешканець Коломиї планував перепливати повноводну Тису. Використовуючи надувний матрац як плавзасіб, він намагався "штурмувати" небезпечну водну перепону. Це стало одним з найбільших плавзасобів, яке прикордонникам доводилося бачити під час припинення спроб порушення кордону. Крім того, чоловік, маючи низький зріст, вирішив прикинувся дитиною. Для цього вдягнув рожеву шапку. Для розкриття обставин правопорушення його доправили до прикордонного підрозділу, - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Протягом вихідних прикордонники Мукачівського загону припинили 13 випадків спроб незаконного перетинання державного кордону, що призвело до затримання 22 порушників.

Більшість порушників намагались перетнути кордон на українсько-угорській ділянці. Прикордонні наряди відділів "Лужанка" та "Вилок" зупинили 13 осіб, а додатково 9 були виявлені та затримані прикордонниками нарядів відділів "Ділове", "Яблунівка" та "Тячів".

Особам, що порушили закон, було пред'явлено обвинувачення заст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». За цей вид правопорушення передбачено штраф у розмірах від 3400 до 13600 тисяч гривень або адміністративний арешт строком до 15 діб, із конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення.



Переглядів: 475
Поширень: 0

Останні новини