Поліція затримала посадовця, який "замовив" напад на старосту села з сусідньої області

Дякуючи взаємодії оперативників управління карного розшуку, слідчих слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області, співробітників Хмельницької обласної прокуратури вдалося запобігти вчиненню особливо тяжкого злочину.

Поліцейські отримали оперативну інформацію, що 49-річний посадовець місцевого самоврядування протягом певного часу шукає особу, яка може здійснити напад на старосту села з сусідньої області, із яким у нього існують тривалі конфліктні відносини, - повідомляє Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області.

З метою запобігання виконанню замовленого злочину правоохоронці вирішили зімітувати його виконання. Замовника затримали негайно після передачі основної суми у розмірі 2 тисяч доларів США "виконавцеві" (попередньо внесений завдаток становив 500 доларів США).

На даний момент, за процесуальним керівництвом прокуратури, слідчі поліції оголосили затриманому підозру згідно за ч. 1 ст. 14 ч. 2 ст. 121 (Готування до нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, вчинене на замовлення).

Протягом розслідування суд вирішив утримати фігуранта під вартою, але надав йому можливість внести заставу.



Переглядів: 557
Поширень: 0

Останні новини