Блокада кордону перевізниками Словаччини завершилась: прикордонники повідомили про відновлення руху

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України повідомляє, що дії учасників акції на території Словаччини, які блокували рух вантажівок через пункт пропуску «Вишнє-Нємецке» завершилися. 

"За інформацією, що надійшла українським прикордонникам від представників Прикордонної поліції Словацької Республіки о 22 годині на території Словаччини завершилися дії учасників акції, які блокували рух вантажівок через пункт пропуску «Вишнє-Нємецке»», суміжний українському пункту пропуску «Ужгород»", - йдеться у повідомленні

Цю акцію проводили представники Спілки перевізників Словаччини. На даний момент вантажні транспортні засоби оформлюються згідно з установленим порядком.

Також відзначається, що через ускладнений рух на польському кордоні, кількість вантажівок, які обирають напрямок через кордон із Словаччиною для перетину його з Україною збільшилася. За інформацією, станом на сьогоднішній ранок, у черзі на території Словаччини в напрямку до України перебуває 625 вантажних транспортних засобів.



Переглядів: 405
Поширень: 0

Останні новини