У Вінниці двоє молодиків накинулись на пасажира у громадському транспорті: подробиці

Вінницька поліція пише, що перебуваючи в тролейбусі порушники почали вчиняти хуліганські дії та накинулись на пасажира, який зробив їм зауваження і намагався їх зупинити. Слідчі повідомили затриманим про підозру. До обрання запобіжного заходу вони перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання.

4 грудня близько 15 години до поліції надійшло повідомлення про вчинення у Вінниці злочину в громадському транспорті. Двоє чоловіків спровокували в тролейбусі конфлікт з пасажиром, побили його та втекли.

Вжитими оперативними заходами працівники поліції ідентифікували осіб причетних до порушення та протягом години їх розшукали і затримали.

До вчинення злочину виявились причетними двоє жителів обласного центру, віком 21 та 28 років. Старший з них раніше неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки.

Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Вінницька окружна прокуратура.

За вказаним фактом поліцейськими Відділення поліції № 1 Вінницького районного управління поліції розслідується провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.



Переглядів: 528
Поширень: 0

Останні новини