Мавіки, FPV-дрони, мобільні лазні, автомобілі - на фронт їде безпрецедентна допомога від Міжрегіонального гуманітарного штабу

Дрони, лазні, автомобілі - Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб зібрав тонни допомоги, яка попрямує до захисників. Про це повідомив керівник МКГШ Володимир Гройсман.

Зокрема, для передачі підготували: 150 мавіків, 50 FPV-дронів, 70 тисяч хімічних грілок, 18 Bandera power, 5 мобільних лазень, 2 буси, 15 пошукових прожекторів, 60 термосів. А також: буржуйки, ліки, продукти, побутову хімію.

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб згуртував громади та підприємців, які також долучились до формування цієї масштабної допомоги.

Передачу в МКГШ приурочили до Дня ЗСУ. Утім, у Штабі наголошують - саме підтримка Збройних Сил є ключовим пріоритетом, на які спрямовані усі зусилля щодня. Обіцяють - далі допомога війську лише нарощуватиметься. 

Нагадаємо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб був створений у відповідь на виклики повномасштабної війни головами Вінницької міськради та облради Сергієм Моргуновим та Вячеславом Соколовим. Очолити МКГШ погодився Прем’єр-міністр України у 2016-2019 роках Володимир Гройсман.



Переглядів: 369
Поширень: 0

Останні новини