На Вінниччині вилучили з незаконного обігу понад 5 тон алкоголю сумнівного походження

Ще 4 грудня під час перевірки оперативної інформації на території одного з поштових відділень міста правоохоронці виявили 9 автомобілів із контрафактною алкогольною продукцією, яка була підготовлена до відправки.

Під час проведення невідкладних слідчих дій поліцейські вилучили більше 5 тон рідини невідомого походження у пластикових ємностях, а також у тетрапаках із логотипами відомих світових брендів, проте без марок акцизного податку. 

Автомобілі вилучені та поміщені на арештмайданчик. 

За цим фактом слідчим відділом розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Санкція статті передбачає штраф до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Пункт призначення товару, канал постачання, власники вилучених авто та усі причетні до незаконного обігу підакцизної продукції встановлюються. За результатами досудового розслідування та висновків експертиз прийматимуться подальші процесуальні рішення.



Переглядів: 456
Поширень: 0

Останні новини