У Вінниці напередодні Дня Збройних сил України відбувся флешмоб вдячності "#дякуємоЗСУ"

Напередодні Дня Збройних сил України у місті Вінниця відбувся флешмоб вдячності Збройним Силам України, в якому приймали участь учні шкіл, діти дошкільного віку, учасники позашкільних закладів та відвідувачі підліткових клубів Вінницької громади, а також їхні батьки та вчителі, - повідомляє Вінницька міська рада.

Під час цієї акції учасники розміщували короткі відеоролики в соціальних мережах з висловленням вітань, подяк і побажань для захисників та захисниць України.

Головною метою флешмобу було підтримати моральний стан українських військових та сформувати у дітей та молоді почуття патріотизму та гордості за Збройні Сили України.

Крім того, під час проведення флешмобу не забували висловлювати вдячність за донати. З 1 вересня по 30 листопада загальноосвітні заклади зібрали 3,6 мільйони гривень, які були використані для закупівлі дронів, автомобілів, супутникових систем Starlink, павербанків, блоків живлення «Bandera Power», зарядних станцій, портативного джерела живлення Kraft, електрогенераторів та бензопил.

«Наші воїни – справжні супергерої, про яких знімуть сотні крутих фільмів, напишуть десятки бестселерів та намалюють всесвітньовідомі комікси. ЗСУ – це приклад для наслідування для кожного з нас. Ми щодня дякуємо вам за вашу сміливість, відданість та силу. Ми дякуємо вам за те, що ви боретесь за нас, за нашу свободу, за наше сьогодення та майбутнє. За те, що ви є для нас прикладом незламності та витримки», – йдеться у дописах учасників флешмобу.

Перегляд дописів доступний за хештегами #дякуюЗСУ та #дякуємоЗСУ.



Переглядів: 515
Поширень: 0

Останні новини