Для маленьких мешканців Вінниці відкрили свої двері «Вітальні Святого Миколая»: як це було

Сяючі ліхтарики, неповторна атмосфера Різдва та Нового року, а також радісні усмішки. Вже другий рік поспіль у міській громаді Вінниці двері для дітлахів відчиняють «Вітальні Святого Миколая», куди вже завітали більше 70 дітлахів. Запрошують усіх: маленьких вінничан та вінничанок, дітей-переселенців, діток наших Захисників та Захисниць, а також тих, хто опинився в складних життєвих обставинах.

Дітей очікувала захоплююча розважальна програма з інтерактивними іграми, енергійними танцями та новорічними піснями, які підготували учасники ЗК «Міський Палац мистецтв». Також у Вітальню завітав казковий Ельф, із яким діти грали в різноманітні руханки та робили фотографії біля ялинки.

Головний герой заходу, Святий Миколай, висловив найщиріші побажання миру й добра всім присутнім. Він також нагадав дітям, що такі святкові події можливі завдяки нашим відважним воїнам. Миколай запросив дітей стати його помічниками та долучитися до благодійної акції "Скринька добра", де кожен може приєднатися та принести різдвяний подарунок для військових.

Малеча радо розповідала віршики Святому Миколаю та фотографувалась з ним на пам'ять. В кінці події діти отримали солодкі подарунки.

Організатори Віталень – Вінницька міська рада, департамент культури та заклади культури нашої громади.


Теги: свята діти

Переглядів: 537
Поширень: 0

Останні новини