Сьогодні вінничани зустрічають "на щиті" та віддають останню шану Герою Сергію Остапенку

Сергій Остапенко служив у складі 35-ої окремої бригади морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського. Служив Батьківщині з липня цього року. На жаль, загинув Захисник виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Кринка в Херсонській області 21 листопада 2023 року.

Захисник народився 29 червня 1983 року у Вінниці. Тут завершив навчання у ліцеї №29, а пізніше випускник ДНЗ «ЦПТО №1». Він займався працею, самостійно виховував двох дітей та був прихильником спорту. Однак усі його плани на майбутнє кардинально змінилися через розгортання повномасштабної війни.

«Сергій усім серцем прагнув захищати Батьківщину, був переконаний, що його обов’язок воювати за мир в Україні й був готовий йти разом із побратимами до переможного кінця… Знаю, що його душа стане Небесним янголом та продовжуватиме звідти наглядати за нами», – каже мати полеглого Героя Ганна Василівна.

Вінницька міська рада повідомляяє, що церемонія прощання із Сергієм Остапенком розпочнеться об 11:00 год. за адресою: вул. С. Зулінського, 23. Заупокійне богослужіння відслужать у Храмі на вул. Київській, 126-А.

Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!



Переглядів: 451
Поширень: 0

Останні новини