Зимова казка у Вінниці: як у місті забезпечується безпечне та комфортне пересування вулицями

У Вінниці відзначається значний снігопад. З метою забезпечення безпеки та комфорту мешканців комунальні служби розпочали прибирання міста від снігу вчора ввечері і продовжили роботу ще з четвертої ранку сьогодні. Для забезпечення прохідності доріг та тротуарів комунальники використовують протиожеледні матеріали. За інформацією департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради, роботи почалися о 04:30. Усе заради того, щоб забезпечити зручний рух мешканців міста уранці, коли вони вирушають на роботу, у навчальні заклади чи дитячі садки.

“Сніжити почало ще вчора, тому комунальники з десятої вечора працювали на вулицях міста.О пів на п’яту ранку сьогодні знову взялись до роботи. Щоб розчистити сніг на дорогах та тротуарах, залучили 32 одиниці спецтехніки, – розповідає начальник відділу утримання об’єктів благоустрою Вінницької міської ради Вячеслав Хілінський. – Закликаємо автомобілістів не залишати авто на узбіччях, щоб не перешкоджати роботі комунальників”.

Від самого ранку комунальні працівники активно займалися прибиранням житлових дворів. За словами директора департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Віталія Місецького, робота ведеться і на прибудинкових територіях. Ще до шостої ранку двірники розпочали розчищення внутрішніх дворів багатоповерхівок у місті. Вони активно видаляють сніг з тротуарів, доріжок, входів до під'їздів і контейнерні майданчики. Крім того, на території прибудинкових комплексів працює спеціальна техніка для очищення від снігу.



Переглядів: 646
Поширень: 0

Останні новини