Нова "пташка", грілки, які даруватимуть тепло військовим та термоси від Вінниці вже вирушили на передову

Оборона та безпека є основними пріоритетами Вінницької міської ради, які передбачають надання підтримки військовим у боротьбі з ворогом. Нещодавно була передана нова партія допомоги Захисникам, які знаходяться на передовій на Східному напрямку. Ця допомога включала хімічні грілки, армійські термоси і потужний безпілотний авіаційний комплекс, вироблений в Україні.

Вінницька громада та депутати міської ради, в межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу регулярно зміцнюють обороноздатність нашої країни, підкреслює заступник міського голови Андрій Очеретний.

“Це вже друга передача – комплекс безпілотника, а також 5 тисяч хімічних грілок, які дозволять нашим оборонцям працювати у холодну пору. Хімічні грілки, безпілотник та термоси українського виробництва – ми таким чином вією громадою підтримуємо і армію, і економіку України. Сподіваємося, це допоможе швидше здолати ворога і наблизити Перемогу”

Військовий передасть 5 тисяч хімічних грілок українського виробництва своїм побратимам. Ці грілки здатні витримувати температуру на рівні 52 градусів протягом 20 годин. У комплекті також був один безпілотний авіаційний комплекс та 20 термосів різного об’єму.

”Зараз мої побратими знаходяться на нулі на Східному напрямку. Є велика потреба в літальних апаратах. Те, що нам сьогодні передали, – це вже не перша допомога від Вінницької міської ради. Перший безпілотник ми втратили при виконанні бойових завдань. Зараз отримали один з найкращих літальних апаратів українського виробництва і маємо надію, що він допоможе ефективніше нищити ворога. Нам також передали термоси для їжі та хімічні грілки. Дуже дякуємо Вінницькій громаді та міській раді і сподіваємося на подальшу співпрацю”, – сказав прикордонник.



Переглядів: 443
Поширень: 0

Останні новини