«Придбала квиток на неіснуючий столик»: інцидент на концерті Арсена Мірзояна

Вінничанка Ганна Куриленко у своєму акаунті в соціальній мережі «Фейсбук» розмістила допис, в якому поскаржилася на організаторів концерту співака Арсена Мірзояна. 

Справа в тому, що дівчина придбала квиток на неіснуючий чотирьохмісний столик. 

«Знаєте як зіпсувати собі свято за ваші ж гроші? А «Sivak Concert agency» і Feride Plaza Cafe знають!!!!!

Перший раз потрапляю в подібну ситуацію, і дуже сподіваюся на адекватну реакцію і вибачення від організаторів концерту Арсена Мірзояна у м. Вінниця. Не знаю яким чином відбувається подача місць на сервіси Concert.ua та Karabas.com, але мені «випало щастя» купити 2 квитки на неіснуючий чотирьохмісний столик під номером 34. На всіх сервісах цей столик знаходиться в різних місцях і пристосований для різної кількості відвідувачів», — пише Ганна. 

Як повідомляє вінничанка, адміністрація закладу знайшла вільний столик, але він був навпроти колони и насолодитися виступом вінничанці не вдалося. 

Ми звернулися до організаторів концерту. У «Sivak Concert agency» наступним чином прокоментували цей інцидент: «Таке буває, на жаль. Ми вже написали дівчині. Це помилка карт залу».  На питання, чи вирішили якимось чином цю проблему, у «Sivak Concert agency» відповіли, що питання вирішено, а схеми залів оновили усі квиткові оператори.


Переглядів: 3674
Поширень: 1

Останні новини