Подорож найдовшою вузькоколійкою в Європі на справжньому 70-річному паровозі: як купити квиток

Укрзалізниця оголошує про проведення зимової подорожі найдовшою вузькоколійкою в Європі, очоленою справжнім 70-річним паровозом , який вирушить в останній ретротур у 2023 році 16 грудня. 

"Напередодні різдвяних свят запрошуємо поринути в зимову казку та проїхатися мальовничим засніженим Поділлям на ретропоїзді під тягою старовинного німецького паровоза з минулого. У складі поїзда столична легенда, «гастролер» з Київської дитячої залізниці — паровоз Гр-336 (1951 року) і чотири пасажирські вагони Pafawag польського виробництва (1960 року)", - йдеться у повідомленні. 

Програма події включає подорож найдовшою вузькоколійкою в Європі, культурно-мистецьку програму від Гайворонської міської ради, смачний обід на березі Південного Бугу, благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, а також можливість прокатитися на єдиному в Україні автомобілі, що рухається по залізниці. Гарантовано гарний гарний настрій та незабутні враження!

Квитки на ретропоїзд вже доступні в мобільному застосунку Укрзалізниці, на офіційному на сайті https://booking.uz.gov.ua/uk/, у чат-ботах Укрзалізниці та в касах вокзалів. Шукайте поїзди сполученням:
№851 Гайворон — Бершадь,
№852 Бершадь — Гайворон,
№854 Гайворон — Хащувате,
№853 Хащувате — Гайворон.

Середня вартість квитка на ретропоїзд в один бік становить 116 грн для дорослих та 87 грн для дітей до 14 років.

Для зручності транспортування до початкової точки та повернення додому визначено курсування безпересадкових причіпних вагонів маршрутами Київ — Гайворон та Львів — Гайворон. Відправлення поїздів з Києва та Львова ввечері 15 грудня, з Гайворона назад — ввечері 16 грудня. Квитки на трансфер вже у продажу на офіційних вебресурсах Укрзалізниці!



Переглядів: 551
Поширень: 0

Останні новини