Букмекери визначили фаворита у поєдинку між Усиком і Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу

29 вересня стало відомо, що чемпіон світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик і володар титулу WBC Тайсон Ф’юрі уклали угоду на проведення бою за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Очікуваний об'єднавчий бій заплановано на 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія), повідомляє Укрбіатлон.

Спочатку поєдинок між українським і британським боксерами було заплановано на 23 грудня 2023 року, але через травму, отриману Тайсоном Ф’юрі в поєдинку з Френсісом Нганну 28 жовтня у Саудівській Аравії, дата була перенесена. Переміщений бій представляє значущий історичний момент, оскільки переможець визначиться як перший абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі в XXI столітті.

Останнім "абсолютним" чемпіоном у важкій вазі був Леннокс Льюїс, який у 1999 році переміг Евандера Холіфілда в об'єднавчому поєдинку за титули WBA, WBC та IBF. З урахуванням рівноцінного визнання поясу WBO в 2007 році, переможець бою між Усиком і Ф’юрі стане першим, хто отримає статус абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі з чотирма основними титулами.

Букмекери уже приймають ставки на цей епічний поєдинок, визначивши Тайсона Ф’юрі фаворитом з коефіцієнтом 1,56, в той час як ставки на перемогу Олександра Усика пропонуються з коефіцієнтом 2,50. Нічийний результат вважається малоймовірним і має коефіцієнт 21,00.

За прогнозами букмекерів, ймовірним сценарієм є перемога Тайсона Ф’юрі за очками (2,00), і нокаут Ф’юрі оцінюється коефіцієнтом 4,50. Перемога Усика за рішенням суддів має коефіцієнт 3,80, а його дострокова перемога оцінена коефіцієнтом 7,50.


Теги: бокс

Переглядів: 424
Поширень: 0

Останні новини