Куди піти у Вінниці: Офіс туризму запрошує містян та гостей міста відвідати нові екскурсії

Офіс туризму Вінниці та місцеві гідеси запрошують вінничан та гостей міста відвідати прем'єри двох нових екскурсій, які відбудуться 15 та 16 грудня.

У п’ятницю 15 грудня, відбудеться захоплива екскурсія "Контрасти" від Альони Сазонової.  Подорож включає відвідування трьох локацій з унікальною енергетикою, де будуть представлені класичне театральне мистецтво, декоративно-ужиткове і сучасне образотворче мистецтво.

Перша зупинка відбудеться в Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім. Миколи Садовського, заснованому в 1910 році архітектором Григорієм Артиновим. На екскурсії буде можливість зануритись в атмосферу театрального життя міста, відвідавши лаштунки та дізнавшись більше про його історію.

Друга зупинка – артпростір "Етночари", призначений для творчості, спілкування та збереження традицій. Це місце, де формуються нові традиції, зберігаючи при цьому старі.

Третя зупинка вас чекає в концептуальній арткав'ярні "Синій кактус", де вам запропонують ароматну каву, смачні смаколики та організують цікаві виставки та музичні виступи.

Деталі та реєстрація – за посиланням: https://forms.gle/KgbGFf19kC3U5YGo8

Ще одна новинка від Офісу туризму Вінниці – екскурсія для дітей «Таємниці рухливого міста», що відбудеться у суботу, 16 грудня. На ній гідеса Людмила Очеретна розповість історію розвитку громадського транспорту Міста ідей: тролейбусу, автобусу, трамваю і екотранспорту.

Маленьких учасників та учасниць чекає захоплива екскурсія містом, конкурси з загадками та головоломками, цікавий майстер-клас з виготовлення моделей транспортних засобів, фотосесія та приємний сюрприз, який надихне їх на нові відкриття та пригоди. Діти також відвідають музей моделей транспорту та виставковий проєкт "Ретро по-вінницьки" у центральному парку, де здобудуть багато цікавих знань. Це чудова нагода для юних містян зустріти нових друзів і отримати безліч незабутніх вражень.

Деталі та реєстрація – за посиланям: https://forms.gle/ut7H7o5HMN3YcnVU7

Вінницька міська рада акцентує увагу, що усі екскурсії проходять з дотриманням заходів безпеки у період воєнного стану.



Переглядів: 401
Поширень: 0

Останні новини