На Житомирщині розслідують випадок чоловіка, який викрав диван з помешкання, намагаючись компенсувати собі частину боргу

Нещодавно, 7 грудня, 60-річна мешканка райцентру звернулася до поліції, повідомивши про те, що зникли меблі з її житла. Жінка вказала, що вартість викраденого шкіряного дивана становить близько 10 тисяч гривень. Поліція встановила, що раніше в будинку проживав син заявниці, але зараз він перебуває за кордоном, - повідомляє редакція zhitomirnews.com.

Працівники райвідділу виявили, що до крадіжки причетний 31-річний місцевий житель. Він проник до будинку, пошкодивши дверний замок, а винести канапу йому допоміг знайомий. Чоловік пояснив, що таким чином намагався відшкодувати собі частину боргу, який відсутній власник меблів не повертав.

Правоохоронці вилучили викрадені речі. Зараз слідчі райвідділу з'ясовують всі обставини цього інциденту в рамках кримінального провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Згідно із чинним законодавством, крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.



Переглядів: 515
Поширень: 0

Останні новини