Цієї ночі сили ППО знищили 10 дронів та 10 балістичних ракет

У ніч на 13 грудня 2023 року Росія атакувала Україну безпілотниками типу Shahed з окупованого Криму та завдала ракетного удару по столиці. Сили ППО знищили 10 дронів та 10 балістичних ракет.

Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

"Зафіксовано пуски 10 ударних БпЛА Shahed-136/131. Усі десять – знищено силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з підрозділами ППО Сил оборони України", — йдеться у повідомленні.

Майже усі дрони збито на Одещині – в зоні відповідальності повітряного командування "Південь".

Рівно о 03.00 13 грудня 2023 року Росія завдала ракетного удару по столиці України. "Усі десять цілей, що летіли у напрямку міста Київ по балістичній траєкторії, збито зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил. Тип ракет, може бути встановлено лише після вивчення уламків відповідними службами", — зазначили у Повітряних силах.

За інформацією Генштабу, російські окупанти завдали ракетного удару по Києву, застосувавши зенітні керовані ракети С-400, крилаті ракети “Іскандер”.

Що відомо про ракетний удар по Києву?

У ніч на 13 грудня 2023 року в Києві пролунали вибухи до оголошення повітряної тривоги. Внаслідок роботи ППО є падіння уламків ракет у чотирьох районах столиці — Дніпровському, Деснянському, Дарницькому та Голосіївському. Станом на 6.00 ранку відомо про 51 постраждалу людину.



Переглядів: 468
Поширень: 0

Останні новини