Міська рада спільно з МКГШ організували чудовий вечір для місцевої малечі в одному з кінотеатрів міста: деталі

Учора, 12 грудня, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб разом із Вінницькою міською радою організував гарне та цікаве дозвілля для малечі. Цього разу більше 130 учасників, включаючи дітей з пільгових категорій, ВПО, дітей Захисників та Захисниць, відвідали кінотеатр "Cinema City" для перегляду мультфільму "Загадковий світ роботів".

Депутатка Вінницької міської ради та координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, Світлана Куца, повідомила, що учора в залі зібралася велика кількість дітей різних категорій.

«Діти – це головне, що є в нашому житті, отож напередодні різдвяних свят продовжуємо дарувати їм позитивні емоції. Війна відбирає дитинство у найменших, тож важливо дарувати їм якомога більше позитивних емоцій та спогадів. Тому сьогодні зібрали і малюків у супроводі батьків, і вже дорослих діток – від 5 до 14 років, – які в колі однолітків переглянули мультфільм», – повідомила Світлана Куца.

На цей захід завітали й сім’я вінничан – брати Олександр і Сашко разом з матір'ю Оксаною. Обидва хлопчики є великими любителями мультфільмів, тому з радістю прийшли в кінозал.

Протягом понад півтори години діти різних вікових груп насолоджувалися переглядом щирого і доброго мультфільму. Організатори заходу гарантували чудовий настрій та багато позитивних емоцій для всіх маленьких учасників.

«Такі заходи дуже цінні для нас з хлопцями, оскільки вони відволікають від подій та повітряних тривог. Сьогодні тут разом з дітьми ми відпочиваємо та отримуємо позитивні емоції від атмосфери кінотеатру», – поділилася мати братиків Оксана.

Депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Дмитро Мира підкреслив, що подібні заходи проводяться в рамках акції "Діти мають право на дитинство". Основна мета цих ініціатив полягає в тому, щоб відволікти найменших жителів громади та гостей міста від їхніх повсякденних тривог та створити позитивні емоції попри війну.

«Дітям необхідно дарувати позитивні емоції та нові враження. Тому ми не зупиняємось й підтримує різні категорії населення», – підкреслив Дмитро Мира.

Довідка:

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб (Гуманітарний штаб) створено на початку березня 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.



Переглядів: 340
Поширень: 0

Останні новини