Спортивна спільнота Вінниці передала нову партію допомоги військовим на передову: що туди входило

З моменту початку повномасштабного вторгнення, галузь фізичної культури та спорту у Вінниці активно виявляє підтримку Захисникам і Захисницям, які стоять на захисті Батьківщини. Багато представників спортивної спільноти міста приєдналися до війська. Головним завданням спортивного комітету, спільно з міськими дитячо-юнацькими спортивними школами, є надання своєчасної допомоги і вирішення потреб воїнів. Наразі нова партія допомоги вирушила на передову лінію.

«Повідомлення про потреби з передової від наших Захисників надходять все частіше й частіше, тому ми докладаємо максимум зусиль аби допомогти нашим хоробрим та мужнім воїнам», – говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Протягом другого півріччя 2023 року вдалося зібрати понад 670 тисяч гривень, які були використані на закупівлю необхідного спорядження для військових. Крім того, ці кошти були використані для надання матеріальної допомоги сім'ям тренерів-викладачів та вихованців, які знаходяться на службі в ЗСУ або загинули під час російсько-української війни.

У новій партії допомоги від спорткомітету на передову вирушив потужний прожектор "Bandera Flashlight". Це високодальнє обладнання дозволяє зробити деталі на значній відстані більш видимими. Наприклад, воно може використовуватися для пошуку повітряних цілей вночі чи виявлення порушників державного кордону.

Додатково, на Авдіївський напрямок було передано "Діапазонний бустер сигналу з підсилювачем потужності" для проведення аеророзвідки, зокрема за допомогою квадрокоптера. На Донеччину ж був відправлений ноутбук, оскільки більшість військової техніки має електронне управління, і рівень цифровізації постійно зростає.

«Безпека, оборона, стійкість та турбота – це пріоритети Вінницької міської ради. А підтримка наших Захисників та Захисниць – найважливіше завдання та обов’язок кожного українця. Ми не маємо права сьогодні зупинятись! Ми повинні активно працювати заради Перемоги на усіх напрямах та підтримувати Збройні сили України та інші служби, які забезпечують нашу безпеку», – підкреслив Сергій Краєвський.

Як розповів голова спорткомітету міської ради, зворушливим і символічним виявом подяки від військових – є підписані прапори, які спортивній спільноті Вінниці передають Захисники.

«Передача прапорів є важливим знаком взаємоповаги та вдячності, який вкотре підкреслює тісні зв'язки між Захисниками та громадою Вінниці. Це також стає своєрідним символом спільної відданості й підтримки у складний час, і ця подяка не лише об'єднує, а й надихає працювати та допомагати ще дужче», – підкреслив Сергій Краєвський.



Переглядів: 431
Поширень: 0

Останні новини