Активна молодь обговорила проект Концепції інтегрованого розвитку Вінниці до 2030 року

Сьогодні, 22 листопада, у Арт-Галереї ХХІ відбувся І молодіжний форум «Інтегрований розвиток Вінниці. Місто, в якому хочеться залишитися». Вінницька молодь познайомилась із проектом Концепції інтегрованого розвитку міста 2030 року, над яким триває робота вже більше двох років. 

Під час обговорення ключових напрямків розвитку міста на наступні 10 років, активні юнаки та дівчата ставили багато питань та висловлювали свої пропозиції щодо проекту Концепції інтегрованого розвитку міста 2030 року. 

Усі часники молодіжного форуму розподілились на групи, кожна з яких працювала над однією із візій Концепції. Юнаки та дівчата знайомились із проектами, які передбачені у частині «Конкурентоспроможне українське місто на мапі Східної Європи»; намагались зрозуміти, які кроки буде здійснювати місто, щоб наблизитись до нульового негативного впливу на екологію від результатів життєдіяльності; які зміни можливі у галузях освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров'я та фізичної культури; якою вінничани хочуть бачити у 2030 році громаду майбутнього і який міський простір буде її оточувати.

Під час дискусій молоді люди озвучували питання, які стосуються створенням робочих місць, розвитку спорту та бюджету міста. А також тим, які перспективи мають у місті молоді підприємці. Наприкінці зустрічі учасники обговорення залишили свої думки в анкетах. 

З Концепцією інтегровано розвитку Вінниці можна ознайомитись на сайті Вінницької міської ради http://www.vmr.gov.ua у розділі «Інтегрований розвиток».



Переглядів: 3615
Поширень: 0

Останні новини