Подарунки на Новий Рік – як зробити вдалий вибір?

Зимові світа обожнюють всі, як діти так і дорослі. Діти очікують на подарунки, а дорослі заряджаються позитивними емоціями поки підберуть щось для своєї малечі. Крім того існує традиція обмінюватися презентами серед дорослих. І така атмосфера подарунків, їх покупки і дарування і створює той святковий настрій і ефект казки. Але як зробити так щоб всі позитивні емоції не розвіялися із-за неправильно підібраного презенту?

Самий простий спосіб придбати те що замовила дитина чи дорослий у «Миколая». Але якщо це неможливо? На допомогу прийдуть консультанти магазину ЮаМейд, які точно підкажуть, які саме товари справляться з роллю ідеального презенту. Адже подарунки на Новий Рік бувають різними і підбирати їх треба ретельно, враховуючи і вік людини, і стать, і смакові уподобання.

Індивідуальний чи «універсальний»

Подарунки на Новий рік обирати і складно і просто. Якщо ви добре знаєте людину якій хочете придбати презент, її смак і хобі, то зробити вибір буде простіше. Адже мануфактури пропонують товари різні і за призначенням, і за вартістю. Складніше, якщо ви не дуже орієнтуєтеся в смакових вподобаннях отримувача. Хоча, навіть для людини у якої «все є», можна підібрати щось особливе. Отже, купуючи подарунок на Новий рік треба врахувати:

Вік людини (це дорослий, підліток чи дитина); Стать (жінка чи чоловік, дівчина чи парубок); Статус (солідний бізнесмен чи творча особистість, респектабельна пані чи юна модниця); Ступінь знайомства. Одна справа, якщо це ваша сестра, і інша – якщо подруга. Також несхожими будуть презенти для колеги і коханого.

Існують також і універсальні презенти, які актуально дарувати всім. До таких універсальних подарунків можна віднести:

Книги; Іграшки; Посуд; Картини; Предмети гардеробу.

На Новий Рік не варто дарувати дуже практичні і функціональні речі. Так від ідеї придбати сковорідку краще відмовитися а от термочашка чи філіжанка для чаю з цікавим принтом – буде класним придбанням, яке точно сподобається. Подарунок, особливо на Новий Рік має викликати позитивні емоції і створювати відчуття казковості моменту.

Також користуються попитом веселі прикольні презенти, але їх дарувати радять консультанти тільки в тому випадку, якщо ви точно знаєте що у людини є почуття гумору і вона оцінить подарунок та не образиться.

Також варто пам’ятати про питання ціни. Не треба купувати щось дуже коштовне бо це поставить отримувача у незручну ситуацію. Ну хіба то ваша дружина замовила тенісний браслет з діамантами. Але якщо це ваша колега чи подруга, знайомий чи навіть брат, краще обмежитися річчю не такою дороговартісною.

Якщо вам складно прийняти рішення щодо презенту на Новий Рік, скористайтеся допомогою консультантів UaMade. Інтернет магазин крафтових речей вразить вас асортиментом,  і тут точно знайдуться класні ідеї для всіх і кожного, навіть для людей « у яких все є».


Переглядів: 407
Поширень: 0

Останні новини