Польський Грінч: у Польщі чоловік викрав ялинкові іграшки на понад мільйон гривень

Польські поліцейські затримали 44-річного чоловіка, який викрав ялинкові прикраси на понад 1,4 мільйона гривень. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це пише польське видання RMF24.

Про випадок повідомило Окружне управління поліції в місцині Сьрода-Велькопольська. До правоохоронців звернувся працівник однієї компанії, який заявив, що хтось викрав ялинкові прикраси, гірлянди, лампочки та букети на суму майже 150 тисяч злотих (понад 1,4 мільйона гривень).

Поліція викрила зловмисника. Ним виявився 44-річний житель містечка, який під час допиту зізнався у регулярних крадіжках. Він розповів, що викрадені ялинкові прикраси вночі перевозив у сумках на велосипеді. Чоловік кидав їх у придорожні кущі, а наступного дня повертався за ними.

Правоохоронці з’ясували — цей же чоловік обікрав будинок та виніс електроінструменти на загальну суму 18 500 злотих (понад 170 тисяч грн). Серед них були бензопили, шліфувальні машини, викрутка, лобзик і набір торцевих ключів, які він наступного дня продав у місцевих ломбардах. Поліцейським вдалося вилучити частину майна.

Чоловік пояснив крадіжки "важким фінансовим становищем, викликаним відсутністю роботи". Загалом йому висунули три звинувачення, за що йому загрожує до 10 років за ґратами.


Переглядів: 477
Поширень: 0

Останні новини