Ексспівробітниця Facebook привласнила $4 млн корпоративних коштів

Барбара Ферлоу-Смайлс, колишня працівниця Facebook (тепер Meta), привласнила понад чотири мільйони доларів, використовуючи свої керівні посади в компанії протягом більш як 4,5 років. 

Редакція Ми- Україна повідомляє, що жінка визнала свою провину у крадіжці грошей і отриманні їх для "ведення розкішного способу життя у Каліфорнії та Джорджії". У прокуратурі зазначили, що вона використовувала кошти компанії на оплату послуг б'юті-мастерів, робіт художників, нянь для своїх дітей та оплату їхнього навчання.

Під час вчинення злочину Ферлоу-Смайлз прив'язувала акаунти PayPal, Venmo та Cash App до своїх робочих кредиток і використовувала їх для оплати різних послуг своїм близьким і друзям, видаючи це як оплату товарів та послуг від Facebook.

"Вона навіть залучала до своїх злочинів родичів, друзів та інших спільників, і все це для того, щоб фінансувати розкішний спосіб життя за допомогою шахрайства, а не важкої та чесної роботи", - наголосив прокурор Раян Бьюкенен.

Він підкреслив, що підсудна зловжила своїм становищем у Facebook, щоб "обманути компанію на мільйони доларів, ігноруючи згубні наслідки для важливості її місії з різноманіття".



Переглядів: 640
Поширень: 0

Останні новини