Вінницькі спортсмени привезли вражаючі нагороди з турніру з боксу серед юнаків та юніорів у Хмельницькому

Вінницька міська рада повідомила, що у період з 13 по 17 грудня відбувся відкритий міський турнір з боксу серед юнаків та юніорів у Хмельницькому, який був приурочений до вшанування пам'яті тренера Євгена Кужельного. Спортсмени з Вінниці, представляючи міську комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу "Вінниця", повернулись додому із вражаючими результатами, вигравши три золоті та одну бронзову медаль.

У турнірі брали участь 175 боксерів із 22 регіонів України. Вінницькі спортсмени продемонстрували високий рівень майстерності на рингу, виборюючи чотири нагороди, із яких три були золотими.

Переможці в різних вагових категоріях цього турніру стали: Данило Селезньов (40 кг), Максим Яровий (42 кг) та Артем Лясковський (52 кг). Бронзову нагороду здобув Максим Остапчук (40 кг).

Молодь займається у Міській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі "Вінниця" під керівництвом тренерів Ростислава Тодощенко, Дмитра Терещука, тренера-викладача вищої категорії Дениса Осадчука та Заслуженого тренера України Романа Вакалюка.

За словами Дениса Осадчука, який є тренером-викладачем вищої категорії, поєдинки на "Турнірі з боксу серед молоді пам’яті Євгена Кужельного" завжди вражають глядачів своєю видовищністю та спортивною майстерністю.

«Це традиційний турнір, на якому юні спортсмени, майже з усієї України демонструють свій талант, наполегливість та силу, – зазначив Денис Осадчук. – Наші вихованці показали чудові результати. Кожен із боксерів провів по три бої та проявив свою майстерність, техніку та витривалість».

Максим Яровий, розповів про свої враження та відчуття після захоплюючих поєдинків, які рішенням суддів завершилися на його користь.

«Перший мій бій завершився з явною перевагою, а наступні два поєдинки були вже важчими, втім завдяки підготовці та підтримці моєї команди, я знову зміг взяти верх. Я вдячний за настанови тренеру Денису Осадчуку та всім вболівальникам. А також нашим хоробрим воїнам ЗСУ, адже завдяки їм ми можемо виступати та здобувати нагороди!» – каже боксер Максим Яровий.

Зазначено, що юні боксери беруть участь у змаганнях різного рівня не вперше. Вони прославляють наш край та завойовують нові титули, аби стати справжніми майстрами «шкіряної рукавички».



Переглядів: 491
Поширень: 0

Останні новини