Дітей ВПО віком від 5 до 16 років запрошують безкоштовно покататись на надувних тюбах: деталі

Департамент маркетингу міста та туризму спільно з тюбінговим парком Vinny Land запрошує дітей віком від 5 до 16 років, які є внутрішньо переміщеними особами, на безкоштовне катання на надувних тюбах. Ці заходи планується проводити щосереди, але залежно від погодних умов. Перша подія цього роду відбудеться вже 20 грудня.

«У тюбінговому парку Vinny Land діє соціальна програма "Vinny – для кожної дитини!" Вона передбачає годину безкоштовного катання на тюбах для груп дітей віком від 5 до 16 років: дітей-сиріт, дітей з інвалідністю, дітей захисників та інших соціальних верств. І в рамках цієї програми департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради буде організовувати групи дітей з числа ВПО. Сподіваємося, це допоможе їм емоційно розвантажитись, і діти отримають щасливі спогади», – розповів головний спеціаліст відділу розвитку туризму департаменту Антон Калінчук.

Для того, щоб якнайбільше дітей внутрішньо переміщених осіб отримали позитивні емоції, кожен учасник зможе скористатися можливістю безкоштовного катання лише один раз під час реалізації проєкту. Тому важливо мати при собі довідку ВПО у день проведення заходу.

Дата та час проведення: 20 грудня о 16:00.

Місце зустрічі: Тюбінг-парк «Vinny Land» у с. Шкуринці (Прибузьке). Дістатись туди можна на маршрутному таксі №5А «П'ятничани – Шкуринці» (їздить щоденно з 6:40 до 22:00).

Форма для реєстрації: http://surl.li/okovv

За подальшими анонсами подій стежте на сторінці департаменту у фейсбуці.



Переглядів: 476
Поширень: 0

Останні новини