Команда "Golden age 60+" Вінницького Терцентру виборола золото на Кубку України 2023 з чирлідингу

У Львові, 16-17 грудня, відбулися змагання за Кубок України 2023 з чирлідингу, в яких взяли участь понад 400 команд різних вікових категорій. Одна з цих команд, а саме "Golden age 60+" Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування, особливо вразила результатами, - повідомляє міська рада.

Відвідувачки відділення денного перебування Терцентру присвятили останні три місяці ретельній підготовці до свого виступу. У результаті наполегливої праці та відданості, команда вінницьких бабусь виборола золото та отримала почесний Кубок України 2023. Учасниці переконані, що саме довготривала та старанна підготовка допомогла їм здобути заслужену перемогу.

«Підопічні Терцентру здобули не лише перемогу, а й незабутні відчуття радості, впевненості у собі, тому що немає недосяжних вершин у будь-якому віці. Надалі плануємо лише примножувати свої здобутки та поповнювати колекцію кубків», – зазначила директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

У команді «Golden age 60+» – 16 учасниць. Найстаршій з них – 80 років. Це вперше команда Терцентру взяла участь у змаганнях такого рівня і одразу ж здобула перемогу – в номінації Pom dance (masters). На цьому зупинятися не збираються і активно готуються до чемпіонату України, який відбудеться в квітні 2024 року.

«Надзвичайно пишаюсь своїми ученицями. За відносно короткий період часу вони чудово опанували програму. Мої дівчатка завжди позитивні, наполегливі.Навіть попри свій прекрасний вік, запалили спортивну арену і вибороли чемпіонський кубок», – зазначає тренерка з чирлідингу Яна Вихованець.



Переглядів: 524
Поширень: 0

Останні новини