У Вінниці відбувся турнір з боулінгу серед учасників футбольного гуртка "VinSmart"

Учора, 19 грудня, у Вінниці в ТРЦ "Мегамолл" відбувся турнір з боулінгу серед учасників футбольного гуртка "VinSmart". 50 молодих спортсменів грали у боулінг, старавшись набрати якнайбільше балів.

Цей захід був організований за підтримки відділу молодіжної політики Вінницької міської ради та VinSmart Центру. Організатори вважають, що дітям важливо відводити час для активного відпочинку, і такий турнір сприяв покращенню комунікації та дружби серед учасників гуртка.

«Час надзвичайно швидкоплинний, тому завдяки тематичній грі в пам'яті залишаться приємні спогади, яких зараз так не вистачає. Такі заходи насамперед спрямовані на підтримку дружніх стосунків команди та підкреслюють важливість роботи гуртка», – впевнена начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Молоді учасники із великим захопленням прийняли участь у турнірі. З радістю діти надавали один одному підтримку та допомагали в оволодінні мистецтвом гри в боулінг.

Особливо приємні враження від спортивного відпочинку здобув п'ятирічний учасник турніру на ім'я Андрій.

«Участь у таких зустрічах для мене велике задоволення. Мені не вистачало таких емоцій. Я із радістю провів час в компанії друзів», – розповідає він.



Переглядів: 426
Поширень: 0

Останні новини