Нові традиції у Вінниці: тепер вітатимуть родини з новонародженими не 7 січня, а 24-25 грудня

У Вінниці існує вже багаторічна традиція вітати сім'ї, в яких діти народжуються вперше на Новий рік, Різдво та День міста. Ця традиція зберігається вже понад десять років. Однак на сьогодні депутати міської ради прийняли рішення змінити цю традицію і вітати сім'ї, у яких новонароджені з'являться на світ не 7 січня, а 24-25 грудня.

Це рішення було прийняте сьогодні, під час останньої сесії міської ради. Вони прийняли це рішення, керуючись фактом, що влітку цього року Верховна Рада підтримала ініціативу Президента України перенести відзначення Різдва з 7 січня на 25 грудня. Це сталося за результатами ухвалення рішення  “Про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю України”.

Отже, тепер у Вінницькій громаді будуть вітати родини, в яких народжуються діти на Новий Рік (1 січня), Різдво Христове (з 17 години 24 грудня до 24 години 25 грудня), також у День міста Вінниці.

Це стосується батьків новонароджених, які є мешканцями Вінницької міської територіальної громади, а також внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в департаменті соціальної політики міської ради.



Переглядів: 646
Поширень: 0

Останні новини