Юрій Ігнат прокоментував знищення Су-34: деталі

Редакція РБК-Україна повідомила про знищення трьох російських винищувачів-бомбардувальників Су-34 українськими військовими.  

"Блискуче в черговий раз спланована операція по знищенню ворога на підступах до нашої держави... Цього разу відразу три літаки на південному напрямку, такого давно не було. Су-34 давно не потрапляв у нашу з вами позитивну статистику", - сказав речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат.

За словами речника, Су-34 - це сучасні винищувачі-бомбардувальники, які входять у склад озброєння російської армії. Він зазначив, що росія продовжує виготовляти ці літаки. Саме Су-34 використовується окупантами для обстрілу України авіаційними бомбами та ракетами.

"Я думаю, що не менше 50 млн доларів така машина може коштувати. Це найнижча ціна, винищувачі - це авіаційні комплекси, надзвичайно технологічна річ", - додав речник.

Довідка: 

Сьогодні, 22 грудня, командувач Повітряних сил Микола Олещук повідомив про збиття трьох російських літаків Су-34 на південному напрямку, інцидент стався опівдні. Він не розголошував деталей операції або точного місця події, але вказав, що це було відповіддю на нічну атаку дронів з боку противника.



Переглядів: 638
Поширень: 0

Останні новини