У Турбові, що на Вінниччині, жінка ножем вдарила у груди свого співмешканця

Поліція повідомляє, що подія сталася вчора, 24 грудня, у смт Турбів Липовецького району. Чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини госпіталізували до лікарні. Жінку затримали на місці злочину. За скоєне їй загрожує до 8 років позбавлення волі.

Відомо, що до поліції звернувся житель смт Турбів з повідомленням про те, що його сусід кричить і просить про допомогу. Прибувши на місце події, поліцейські з’ясували, що 29-річний потерпілий отримав ножові поранення від своєї співмешканки. Під час вживання алкоголю між ними виник конфлікт, в ході якого 30-річна правопорушниця завдала йому удар кухонним ножем в ділянку грудної клітини.

Чоловік госпіталізований до лікарні.

Жінка затримана та поміщена до ізолятора тимчасового тримання. Слідством вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

Поліцією розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин жінці загрожує до 8 років ув’язнення.



Переглядів: 466
Поширень: 0

Останні новини