Поліція розповіла деталі та оприлюднила фото залізничного вокзалу Херсону після обстрілу

Національна поліція України оприлюднила фото залізничного вокзалу Херсону після обстрілу російських терористів. В результаті обстрілу, на жаль, загинув 29-річний поліцейський з Кіровоградщини, а двоє інших з Херсонщини отримали поранення. Також поранено двох цивільних віком 34 та 51 рік. На вокзалі перебувало більше 140 пасажирів під час обстрілу, але завдяки злагодженим діям поліції та працівників вокзалу їх вдалося швидко евакуювати в безпечне місце.

У результаті атаки постраждали не тільки люди, але й інфраструктура. Зазначено, що пошкоджені залізничний вокзал, вагони поїзда, територія бази, а також три приватні будинки будинки, магазин та мотель.

Минула доба для Херсонщини стала однією з найтяжчих через одну з наймасовіших атак російської терористичної армії. Місто Херсон було піддано атаці безпілотників типу «Shahed-136», що призвело до пошкодження двох багатоповерхових будинків та торгівельного центру. У прибережній зоні міста чоловік отримав поранення внаслідок російського снаряду.

Крім того, військові рф атакували інші населені пункти, такі як Зміївка, Микільське, Тягинка, Широка Балка, Антонівка, Чорнобаївка. 

За минулу добу від атак ворога загинуло четверо людей, ще 14 отримали поранення.



Переглядів: 530
Поширень: 0

Останні новини