Розвивають таланти своїх учнів протягом 90 років: Вінницька дитяча музична школа №1 святкує ювілей

Протягом 90 років існування Вінницької дитячої музичної школи №1 вона стала свідком та учасником багатьох важливих подій. Незважаючи на труднощі, пов'язані з воєнним станом, школа продовжує виховувати і розвивати таланти. Сьогодні випускники школи становлять культурну еліту міста.

Тетяна Бурдейна-Публіка, яка очолює школу, висловила вдячність всьому колективу за їх професіоналізм, майстерність та любов до своєї справи. За її словами, щороку до школи приходять обдаровані діти, які роблять свій внесок у історію навчального закладу.

Максим Філанчук, директор департаменту культури Вінницької міської ради, також приєднався до привітань та вручення грамот і подяк. Він підкреслив, що основною гордістю школи є її вихованці, які вже неодноразово ставали переможцями міжнародних і Всеукраїнських конкурсів.

«Завдяки професіоналізму викладачів, і їх майстерності відкривати нові таланти Вінниці, які стають відомими не тільки в Україні, а й за її межами. Дякую за Вашу творчість! Впевнений, що музика у стінах нашої школи ніколи не згасне. Бо культура та мистецтво вічні. Бажаю колективу музичної школи № 1 творчих успіхів, нових цікавих проектів заради розвитку українського та світового мистецтва», – зазначив Максим Філанчук.

На завершення свята викладачі та учні школи презентували подарунок для всіх присутніх, виконавши яскраві музичні композиції.



Переглядів: 460
Поширень: 0

Останні новини