Діти переселенців та військових відвідали майстер-клас з виготовлення новорічної ялинки

У хабі "Місто змістів" нещодавно відбувся особливий захід для дітей, які вимушено опинились у Вінницькій громаді та для маленьких членів сімей Захисників та Захисниць України. Понад 25 дітей разом з батьками взяли участь у майстер-класі з виготовлення новорічної ялинки, яка тепер прикрашає їхні оселі. Організаторами заходу був відділ молодіжної політики Вінницької міської ради.

Діти використовували різнокольоровий фоаміран, яскраві бантики, перлинки та клей під час творчого процесу. Організатори ж показували приклад та розповідали новорічні історії, які традиційно збуваються в новорічну ніч.

«Відповідно до нашого пріоритету «турбота», ми продовжуємо піклуватись про найменших мешканців громади, отож цього разу зібрали тут діток, аби напередодні свята, в компанії однолітків з допомогою канцелярського приладдя, вони створили прикрасу для власного дому», – каже начальниця відділу молодіжної політики міськради Юлія Мончак.

Шестирічна Анна поділилася своїми враженнями від майстер-класу, вказавши, що вони створили унікальну прикрасу, яку можна подарувати комусь або розмістити в будь-якому місці вдома. Дівчинка вважає, що таку ялинку легко зробити, але це дуже цікаво.

Її мама також захоплена процесом створення цього виробу.

«Дуже дякуємо, за можливість провести час з дітьми та отримати море приємного задоволення від створення такої об’ємної та креативної новорічної ялинки», – каже пані Тетяна.



Переглядів: 328
Поширень: 0

Останні новини