Від Вінницької громади на Донецький напрямок відправили допомогу для військових: що туди увійшло

Ще одна машина, завантажена допомогою від Вінницької громади, вирушила на Донецький напрямок. Автомобіль з 10 FPV-дронами та авіаційним комплексом, необхідним для ефективного виконання бойових завдань вже відправився на передову.

“Для нас дуже важливо, щоб техніка якнайшвидше була доставлена на передову. Тому ми намагаємося оперативно закривати потреби наших військових і якомога швидше відправляти їм необхідне. Будемо сподіватися, що боєздатність наших Захисників буде ще ефективнішою і всі вони повернуться додому з Перемогою, живими та неушкодженими”, – зазначає Андрій Очеретний.

Протягом повномасштабної війни вже 24 військові частини отримали необхідну допомогу від громади Вінниці, Вінницької міської ради та Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, як повідомляє його координатор Дмитро Мира.

“Безпека та оборона – ключові пріоритети міської влади та нашого Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Ми розуміємо, наскільки необхідна підтримка для військових, тому об’єднуємо зусилля для того, щоб їм допомогти і підсилити їх можливості”, – говорить Дмитро Мира.

Офіцер Петро зазначає, що надана допомога має величезне значення на передовій в умовах бойових дій.

“Такі речі нам наразі необхідні, бо вони підсилюють нашу обороноздатність. Такі дрони та радіокерований комплекс захистять життя моїх побратимів. Дрони – це розхідний матеріал, якого ми потребуємо якнайбільше. Дякуємо за цю допомогу”, – сказав Петро.



Переглядів: 351
Поширень: 0

Останні новини