У Вінниці в трьох багатоповерхівках встановили індивідуальні теплові пункти: деталі

Працівники муніципального підприємства Вінницької міської ради "Вінницяміськтеплоенерго" активно продовжують впроваджувати заходи з енергоощадження та підвищення енергоефективності. В рамках інвестиційної програми підприємства на 2022-2023 роки фахівці встановили індивідуальні теплові пункти (ІТП) у будинку на вулиці Стрілецькій та двох будинках на вулиці М. Литвиненко-Вольгемут. Фахівці КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» зазначають, що завдяки цьому заходу в багатоквартирних будинках міста вдалося скоротити споживання енергоресурсів, а мешканці отримали покращені теплопостачальні послуги.

Максим Білик, генеральний директор КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго", зазначив, що завдяки проведеним роботам вдалося виключити з експлуатації 400 метрів аварійних надземних теплових мереж та дахову котельню.

«Встановлені у будинках ІТП забезпечують автоматизований підігрів гарячої води, належну циркуляцію та раціональний розподіл послуг у цих будинках між споживачами. Контроль за параметрами теплоносія та роботою встановлених ІТП здійснюється центральною диспетчерською підприємства за допомогою системи SCADA», – зазначив Максим Білик.

В департаменті міського господарства Вінницької міської ради вказують, що впровадження заходів з енергоощадності є особливо важливим, особливо в умовах війни.

«Минула зима показала нам всю важливість заходів з енергоефективності та енергоощадності. Не варто забувати хто наш ворог й про ймовірність відновлення обстрілів об’єктів критичної інфраструктури. Тому Вінницька міська рада продовжує робити все, щоб бути готовими до можливих блекаутів та надзвичайних ситуацій», – зазначає директор департаменту міського господарства ВМР Роман Фурман.



Переглядів: 338
Поширень: 0

Останні новини