Що вдягнути в офіс у 2024: стильні образи для чоловіків і жінок

Діловий стиль потребує особливого підходу у виборі елементів гардероба. Заведено вважати, що одяг для офісу — нудний і непоказний, проте модні тренди 2024 року розвіюють цей міф. Сучасні тенденції допускають різноманітність цікавих варіантів нарядів, що чудово підходять для офісу. Такий одяг не тільки відповідає правилам не надто суворого дрес-коду, а й дає можливість виділитися серед інших співробітників, проявити індивідуальність.

Звичайно, є чимало фірм, де правила дрес-коду досить безкомпромісні: такий підхід свідчить про серйозність і високий статус компанії. Але здебільшого роботодавці не надто прискіпливі й не вимагають від співробітників суворого дотримання правил офісного стилю, що не передбачає яскравості та екстравагантності.

Яким має бути офісний гардероб

Сучасний діловий стиль поділяється на формальний і неформальний. Перший — відрізняється суворістю та консерватизмом, а другий — більш демократичний і дозволяє проявити індивідуальність. Особливу увагу слід приділити колірній гамі. Для офісу підходять:

білий і чорний; бежевий та сірий; синій, краще відтінку дипломат; оливковий і коричневий.

Допускаються також принти у вигляді тонкої смужки, ромба або клітини, а як аксесуари — стильні шийні хустки, ремені, годинники та лаконічні прикраси. Важливо пам'ятати й про взуття — воно має бути закритим, на невеликому зручному підборі.

Що одягнути в офіс жінці

Сьогодні набуває дедалі більшої популярності стиль business casual, який відрізняється свободою, зручністю та непоганою різноманітністю офісного вбрання. Нудні офісні штани прямого крою тут можна легко замінити на джинси, краще чорні, лаконічного крою. Відмінний вибір таких моделей ви знайдете на сторінках інтернет-каталогу: https://tsum.ua/ua/zhinkam/odjag/dzhinsi.html — тут представлено товари найпопулярніших світових брендів. У передсвяткові дні проходить новорічна акція, тож купити нові речі для оновлення офісного гардероба вигідно саме зараз.

До джинсів чудово пасуватиме як стильна шовкова блузка, так і звичайна офісна сорочка чоловічого крою. Гарний вигляд мають такі варіанти:

елегантний костюм у діловому стилі; цікава сукня А-силуету; сукня-футляр, доповнена оригінальним блейзером; стильні блузи, однотонні або з дрібним принтом; штани різних фасонів — від звужених до палаццо.

Ну і, звичайно, ділове вбрання не обійдеться без піджака. Модні тренди 2024 дещо розширили варіанти крою, дозволені для офісу, тому стильний піджак або блейзер легко стане головною окрасою образу.

Чоловічі офісні образи 2024

Чоловікам створення модного ділового образу дається легше, ніж жінкам. А все тому, що стильні костюми та сорочки нерідко становлять основу чоловічого гардероба.

Складаючи чоловічий офісний гардероб, дивно було б не згадати про культовий бренд Boss, який вважається уособленням стилю та підкорює ідеальними силуетами. Практичні речі для офісу, представлені німецькою торговельною маркою, ви знайдете в магазині ЦУМ: https://tsum.ua/ua/brand/boss.

Чоловічий офісний стиль 2024 також передбачає деякі послаблення. Крім елегантних костюмів і стриманих сорочок для ділових зустрічей, у повсякденних аутфітах доречні лаконічні джинси та джемпери, завужені штани, зручні лофери та навіть кросівки. Чоловік в офісі має виглядати стильно та елегантно, але добитися цього можна не лише за допомогою краватки.


Переглядів: 597
Поширень: 0

Останні новини