Згуртованість та оперативність: як в МКГШ реагували на виклики війни впродовж року

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб впродовж цілого року, на постійній основі, підтримував військо.  Адже коли в країні тривають бойові дії, рік відчувається за три… 

Потрібно встигнути дуже багато, тому в МКГШ не розділяли тиждень на будні та вихідні, свята чи відпустки. Під час війни всі об'єдналися для надання допомоги військовим. Завдання - закрити небо, захистити землю, бути мобільними та швидкими, забезпечити достатню кількість їжі та тепла, а також комфорт у польових умовах.

"Коли в країні війна, ми пообіцяли покласти до ніг Захисників та Захисниць все і навіть більше, щоб вони могли нищити ворога. Ми потурбувалися про дітей наших військових та організовували для них цікаве дозвілля, виборюючи їхнє #ПравоНаДитинство, право на усмішку", - зазначено в повідомленні. 

Кожен минувший день - це маленька перемога. Адже незважаючи на щоденні виклики, це не змінило загальної згуртованості. Впродовж  365 днів люди об'єднували свої зусилля заради здійснення Мрії та пришвидшення нашої Перемоги. 

За 2023 рік Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав для військових: 

Дрони "Щедрик"; Більше 300 безпілотників; Більше 100 автомобілів; 14 мобільних лазень; Сотні тисяч хімічних грілок,термосів, буржуйок.

І звісно, окрім цього, не забували підтримувати переселенців та опікуватись дітьми Захисників та Захисниць.



Переглядів: 544
Поширень: 0

Останні новини