У Вінниці та районі запускали салюти

Поліцейські повідомили, що впродовж ночі на 1 січня правоохоронці отримали 20 повідомлень про правопорушення. Серед найбільш типових: порушення тиші, зникнення дітей, п’яні за кермом та запуск піротехніки. А салюти, які було видно у Могилів-Подільському, були запущені на території сусідньої держави.

Про це повідомили в ГУ НП у Вінницькій області.

Зазначається, що поліцейські проводили профілактичні заходи та оперативно припиняли правопорушення.

Запуск салютів/феєрверків

Під час перевірки чотирьох повідомлень поліцейські встановили: два салюти, які було видно у Могилів-Подільському, були запущені на території сусідньої держави. Інформація про аналогічні порушення, вчинені на території міста Вінниця та Вінницького району, – зареєстрована. Встановлюються особи, причетні до події.

Порушення тиші

1 січня під час дії комендантської години на спецлінію 102 надходили звернення про гучну музику. Під час реагування на повідомлення поліцейські проводили профілактичні заходи та оперативно припиняли правопорушення.

Зниклі діти

У новорічну ніч правоохоронці впродовж 15 хвилин розшукали двох 16-річних дівчат. Наразі неповнолітні вдома, з ними все добре.

Керування у стані алкогольного сп’яніння

Під час забезпечення безпеки дорожнього руху патрульні поліцейські виявили водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. На керманича складено протоколи про вчинення адміністративних правопорушень.


Теги: Вінниця

Переглядів: 559
Поширень: 0

Останні новини