Що відвідати в січні у Вінниці: Офіс Туризму підготував цікаву програму відпочинку

У перший місяць 2024 року Офіс туризму Вінниці готує дев'ять цікавих екскурсій і турів, а також пропонує два творчі майстер-класи і казкотерапію для дітей, - повідомляє Вінницька міська рада.

Січень розпочнеться з трьох екскурсійних проєктів спеціально для дітей. На цих заходах діти матимуть змогу докладніше ознайомитися із різними видами громадського транспорту у Вінниці, весело провести час у трамваї з анімаційною програмою та майстер-класами, а також відвідати верхівку дзвіниці Спасо-Преображенського кафедрального собору.

Дорослі можуть відвідати тематичні екскурсії містом: «Драми і кохання» (про пристрасть, натхнення, багатство та незвідані таємниці минулого) і «Контрасти» (про поєднання різних видів мистецтва та різних епох), а також історичну «Вінниця – подорож у часі».

А якщо ви любите досліджувати нові місця, сміливо відправляйтесь в екскурсійний тур «Різдвяне Поділля: мелодії і традиції» (в Тульчин, Оксанівку і Бушу), «Подорож до різдвяної зірки» (в Тиврів, Мурафу, Шаргород і Жмеринку), чи у поїздку до міста паровозів – у Гайворон.

Розклад екскурсій:

2 січня – Екскурсійний проєкт для дітей «Велика новорічна пригода» (подорож трамваєм з анімаційною програмою та майстер класом). Гід Олег Матюхов. Реєстрація: https://forms.gle/iVARdsNHnBsLor84A 6 січня – Екскурсійний проєкт для дітей «Таємниці рухливого міста». Гідеса Людмила Очеретна. Реєстрація: https://forms.gle/yRuejy1Dke8mTLSz9 7 січня – Екскурсійний проєкт для дітей «Новорічні пригоди у Вінниці». Гідеса Оксана Роздорожнюк. Реєстрація: https://forms.gle/C3EMnT1JXPAct1kMA 13 січня – Екскурсійний тур «Подорож до різдвяної зірки» (Вінниця – Тиврів – Мурафа – Шаргород – Жмеринка – Вінниця). Гідеса Оксана Роздорожнюк. Реєстрація: https://forms.gle/5kEZbahMurf7gqAB7 13 січня – Екскурсійний тур «Мандрівка до міста паровозів» (Вінниця – Гайворон – Вінниця). Гід Олег Матюхов. Реєстрація: https://forms.gle/m8u7iaY5fk3CimGVA 14 січня – Екскурсія «Драми і кохання». Гідеса Оксана Роздорожнюк. Реєстрація: https://forms.gle/pYis5qrGdtnSR3v97 20 січня – Екскурсійний тур «Різдвяне Поділля: мелодії і традиції» (Вінниця – Тульчин – Оксанівка – Буша). Гідеса Оксана Роздорожнюк. Реєстрація: https://forms.gle/5wD613i3TzcafJPJA 26 січня – Екскурсія «Контрасти». Гідеса Альона Сазонова. Реєстрація: https://forms.gle/7ZA5izKYPuTgGyPL6 28 січня – Екскурсія «Вінниця – подорож у часі». Гідеса Людмила Очеретна. Реєстрація: https://forms.gle/v1PoLL3UsYjmdtxf6

Майстер-класи в рамках АртКлубу «Твори з BYVI»

20 січня – Майстер-клас з виготовлення в сухій техніці валяння «Картина вовною». Майстриня Олександра Вдовиченко. Реєстрація: https://forms.gle/CiikW34SWpxHPtwg7 27 січня – Майстер-клас з виготовлення ловців снів. Майстриня Людмила Кравцова. Реєстрація: https://forms.gle/7yJBcgKzo3sWbkHt5 

Заняття з казкотерапії «Твоя казка про Вінницю»

Це новий проєкт Офісу туризму Вінниці для дітей 7-12 років. На занятті дітки зможуть вигадати і написати власну казку про вінницькі символи. Після цього їх чекає майстер-клас із сухого валяння, на якому можна буде створити сердечка-магнітики «I love Vinnytsia». Заняття проведе досвідчена казкарка Світлана Омельницька, а майстер-клас – вінницька майстриня Олександра Вдовиченко.

Реєстрація на 10 січня: https://forms.gle/43S5BfbpX7LjXPpi8 Реєстрація на 24 січня: https://forms.gle/QU4pEQmUXZ8tcN5S


Переглядів: 516
Поширень: 0

Останні новини