Вінниця сьогодні схиляє голови у шані та подяці, прощаючись із Героєм Михайловим Костянтином Вячеславовичем

Сьогодні, 3 січня, Вінниця зустрічає "На щиті" Героя Михайлова Костянтина Вячеславовича, народженого у 1965 році. Чоловік віддав своє життя захищаючи Батьківщину 31 грудня. Герой буде похований на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Костянтин Михайлов приєднався до лав Збройних Сил на початку повномасштабного вторгнення і служив у складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Він брав участь у захисті України на Донецькому напрямку. На жаль, під час бою поблизу села Первомайське отримав поранення, яке призвело до його смерті.

Костянтин Михайлов народився у смт Дашів Іллінецького району, отримав професійну освіту в Немирівському будівельному училищі і протягом усього свого життя проживав у Вінниці. Тут він одружився та виховав двох синів. У мирний час він працював на різних підприємствах, зокрема будівельником та електриком.

«На війні батько опанував, зокрема кухарську справу. Дбав, щоб у його побратимів завжди були смачні, а головне поживні страви, які б нагадували про домівку та додавали сил боротися, – розповідає син Героя Олег. – Із нечастих розмов, знаємо, що брав участь в обороні Авдіївки, інших військових операціях…»

Вінницька міська рада зазначає, що церемонія прощання із Костянтином Михайловим розпочнеться о 10:00 год. за адресою: вул. Генерала Арабея, 1.

Поховають воїна об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Схиляємо голови та щиро вклоняємось рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!



Переглядів: 373
Поширень: 0

Останні новини