Ми будемо робити все, аби бути надійним тилом для наших Захисників: з Вінниці на передову відправили авіаційний комплекс

Захисники та Захисниці, які щодня стоять на захисті країни від російської агресії, потребують підтримки та допомоги. Вінницька міська рада, зосереджуючи свої зусилля на головному пріоритеті - безпеці та обороні, продовжує надавати необхідне обладнання військовим частинам, які звертаються за допомогою. Учора, 2 січня, ще одна партія спецтехніки була відправлена на передову.

Андрій Очеретний, заступник міського голови, повідомив, що загалом 25 військових частин вже отримали підтримку від Вінницької міської ради та місцевої громади.

“Деяким частинам ми передавали допомогу неодноразово. Загальна сума, передбачена бюджетом на 2024 рік, для допомоги військовим – це 610 млн грн. Буквально вчора, 1 січня, виконком міської ради оголосив одразу шість тендерів на закупівлю техніки, необхідної для українських бійців – це дрони, квадрокоптери, прожектори та зарядні станції – так звані ловці “шахедів”, а також тепловізори. Ми очікуємо, що перші постачання будуть вже у лютому 2024 року”, – сказав Андрій Очеретний.

Присутня була на передачі координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Наталія Панчук. Вона подякувала військовим за їх роботу і побажала якнайшвидше повертатися додому живими та здоровими.

“Ми будемо робити все можливе, аби бути надійним тилом та нарощувати допомогу для наших Захисників”, – додала Наталія Панчук.



Переглядів: 384
Поширень: 0

Останні новини