У Вінниці з'явиться ще два протирадіаційних укриття: за якими адресами

Забезпечення безпеки є одним із основних пріоритетів Вінницької міської ради, що виражається в активному будівництві захисних споруд. Нещодавно було розпочато встановлення ще двох протирадіаційних укриттів на територіях дитячих садків №60 та №28. Про це повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов у своєму офіційному акаунті у Facebook та у телеграм-каналі.

Будівництво укриттів відповідає всім вимогам, що стосуються споруд цивільного захисту цього типу, і призначені стати надійним притулком для мешканців. На даний момент роботи у садках перебувають на початковому етапі, включаючи проведення інженерних мереж і підготовку основи для лиття монолітної плити.

«Загалом на сьогодні у Вінниці будуємо вже вісім протирадіаційних укриттів, – зазначив Сергій Моргунов. – На території шести ліцеїв підрядники виконали близько 50% від запланованих робіт. Плануємо, що з нового навчального року учні цих закладів освіти зможуть вже перейти на повноцінне офлайн-навчання».

Щодо протирадіаційних укриттів на території закладів загальної середньої освіти ліцеїв, то вони зводяться поруч з ліцеями №№ 11, 12, 13, 23, 33, 30.



Переглядів: 502
Поширень: 0

Останні новини