Цієї п’ятниці у Вінниці відбудеться акції «Молодь Вінниці – за життя без СНІД»

30 листопада о 15:00 годині у приміщенні Міському палаці мистецтв відбудеться молодіжна акція «Молодь Вінниці – за життя без СНІД». Акція проводиться Вінницьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Вінницьким обласним центром профілактики та боротьби зі СНІД за підтримки Вінницької міської ради, управління освіти Вінницької міської ради, Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України, Вінницького технічного коледжу.

В рамках молодіжної акції «Молодь Вінниці – за життя без СНІД» спільно з управлінням освіти Вінницької міської ради було організовано міський конкурс соціальної реклами серед учнівської молоді міста. Переможців оголосять у п’ятницю 30 листопада  у Міському палаці мистецтв. Найкращі роботи будуть відзначені подарунками від Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Також під час заходу передбачені виступи молодіжних форум-театрів соціальної реклами, виступи талановитих Вінницьких артистів.

О 17:00 відбудеться свічкова хода в пам’ять загиблих від СНІД. Така акція проводилася цими днями по всьому світу.  Свічкова хода проходитиме від Міського палацу мистецтв до площі Перемоги.

Фахівці міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді постійно проводять профілактичну роботу щодо запобігання ВІЛ/СНІД. Протягом року в таборах відпочинку та санаторіях міста, навчальних закладах проводилися спеціалізовані психологічні тренінг-курси для молоді з питань профілактики негативних явищ в молодіжному середовищі, розробляються та розповсюджуються інформаційно-профілактичні матеріали – буклети, листівки тощо.



Переглядів: 3883
Поширень: 0

Останні новини