У Вінниці проходить благодійний турнір з настільного тенісу серед працівників шкіл: деталі

Учора, 3 січня, у місті Вінниця стартував дводенний турнір з настільного тенісу для працівників закладів загальної середньої освіти ВМТГ. Цей турнір проводять вже одинадцять років поспіль, проте останні два роки він також служить благодійним, адже всі зібрані кошти йдуть на потреби Збройних Сил України.

Організаторами цього заходу виступають Вінницька міська організація Профспілки працівників освіти і науки та департамент освіти Вінницької міської ради.

В турнірі беруть участь понад півсотні представників різних шкіл міста, які не лише активно проводять час, граючи у настільний теніс, а й виражають підтримку тим, хто бореться на фронті. У цьому році участь приймає одинадцять команд із різних закладів загальної середньої освіти міста.

Переможці турніру будуть визначені у загальнокомандному, парному та особистому заліках, і їхні досягнення будуть винагороджені грошовими преміями від профспілки працівників освіти та грамотами.

Важливо відзначити, що учасники турніру – це аматори, представники шкіл, які раніше не займалися професійно настільним тенісом. У командному заліку беруть участь і чоловіки, і жінки, а також є можливість міксувати гравців. Після командного етапу відбудеться також парний залік.

Директорка департаменту освіти, Оксана Яценко, підкреслила, що головною метою цього заходу є не лише конкуренція, а й поширення ідеї здорового способу життя серед працівників шкіл та збір коштів на потреби Збройних Сил України.

«Це традиційний захід, який, як і волейбольний турнір, що проводять восени, об’єднує усіх освітян нашої громади. Сьогодні ми зібрались на новій локації, але впевнені, що і тут перемогу здобуде найсильніший», – додала вона.



Переглядів: 431
Поширень: 0

Останні новини