Юних вінничан запрошують приєднатись до колективу однодумців у шахово-шашковому клубі: деталі

Поринути у захопливий світ ігор, розвинути своє логічне та стратегічне мислення та потрапити в атмосферу однодумців можливо у шахово-шашковому клубі, розташованому при Вінницькій бібліотеці-філії № 7 за адресою: вул. Дмитра Білоконя, 32.

Клуб почав свою роботу восени 2019 року і за короткий період часу став популярним місцем для дітей різного віку. Наразі участь у заняттях бере близько 50 дітей, - повідомляє Вінницька міська рада.

Навчання проводить досвідчений тренер Віктор Стронський. Він є викладачем дитячо-юнацької спортивної школи № 6, а також  Майстром спорту України з шахів та багаторазовим переможцем та призером міжнародних шахових турнірів. 

«Гра в шахи та шашки – це не лише стратегічне втілення інтелектуальних зусиль, а й ключ до формування важливих навичок, таких як концентрація, логічне мислення та терпіння. У нашому клубі кожна партія сповнена емоційності та можливостей, яка дарує дітям не тільки перемоги на дошці, а й переваги для їхнього особистого розвитку», – говорить керівник шахово-шашкового клубу Віктор Стронський.

Також він зазначив, що заняття під час повітряних тривог відбуваються і в онлайн режимі, адже безпека – це найголовніше. А сам проєкт реалізовано завдяки перемозі в конкурсі «Бюджеті громадських ініціатив» у 2018 році. До навчання запрошують як завсідників клубу, так і всіх охочих.

Заняття відбуваються у понеділок, середу, четвер і суботу впродовж дня. Початок о 10:00 год.



Переглядів: 414
Поширень: 0

Останні новини